Home / Mahlat na sto načina / Kako me upropastio rođeni muž

Kako me upropastio rođeni muž

Još onomad sam bila riba. Onog tipa – bolje da ljulja nego da žulja. Talasala kud prođem. Slušala – brate, al’ imaš dobro dupe. Ovo brate nemam pojma otkud muškarcima, valja ne umeju da kažu ženi da ima dobro dupe ako to ne ubace, glupo im.

Ovo oko dupeta da razradim – mene uvek čudilo kako muškarci jedni druge tapšu po dupetu kad zabiju gol ili koš, i profesionalno i rekreativno, niko pogrešno ne shvata. Kad god pljesnu ženu svi okolo zavrište – nemoj, bre, pogrešno će da shvati!  Valjda zato dodaju ono „brate“ da ja pomislim da nije stvar u mom dupetu nego u nekoj njegovoj ličnoj radosti. Jer ako ja kažem – m’rš, bre – on će da me zezne  – šta ti je, bre, dao sam gol, ako počnem da trepćem ko pile na jugovinu, dupe će da mi postane guza.

Isto je i sa sisama – brate, al’ imaš dobre… ti pojma nemaš da l’ da mu kažeš – padni mi dna grudi i isplači se ili šta.

Nego, bejah ja ta riba.

I udadoh se.

I promenih način života.

I uvideh kako svakim danom osvanjavam kao sve veća krava.

Počeh nešto da se bunim mužu ljubimcu, pogle’ koliko mi je dupe, neću bre da ti ličim na tetku nego na ženu, ljubimac ne reaguje – on me voli i ‘vaku, dupatu. I njemu ne smeta. I šta mi fali. I šta mi fali, on me voli. I boli me uvo za druge. I sve tako. I ja popizdela, boli me, bre, uvo i za tebe i za druge, ja sebe ne volim.  A toliko sam se volela do pre neki dan. I rešim da se volim ponovo. Jerbo  lako ću ja sa drugima koji me vole ili ne vole, teško ću sa sobom.

Prvo saopštila ljubimcu da će ubuduće da jede sam i da mu ukidam društvo za stolom od sad pa dok se ne uvučem u predbračne farmerice, da ću da ga mlatnem kad god mi ponudi pola nečega ko sestri jedinici i da više noću ne spremam ništa.

Otišla da kupim jednu spravu za mučenje. Plaćajući, onako sama sa sobom popričam, naglas, bogtemazo, ovolike pare, ako ovo bude teško, ubiću se. Ona što mi naplaćivala kaže – Gospodžo, razmislite dobro, nemojte da kupujete ako mislite da nećete moći. Gospodžo, odgovorim ja, kupujem. Ukoliko bude teško, ljubimac će na njoj, za kaznu, da skida dupe, on me do ovoga i doveo, sprava ima da se isplati na nečijem dupetu, ne zvala se ja Mahlat.

O spravi da vam ne govorim. Kad siđem sa nje hodam kao džokej pripravnik. Svaka noga obaška.  A obaška i to što sam posle videla da na drugom mestu ta sprava košta ravno 8 000 manje. Nema veze, manje za hranu.

Ljubimac kad god me ugleda vrisne, ako ti se od tog rktanja smanje i sise, ću da  tražim novu.

Znači, uopšte nemam moralnu podršku. I nadrndam se.  Ukapiram da nemam taktiku. Razmislim i saopštim mužu ljubimcu – ako nastaviš da me neguješ kao kravu, ću da nađem nekoga ko će moralno da me podržava. I to nekoga iz bivšeg mi života, ko zna kakva sam bila i ko će svakodnevno da mi zvoca – jebote, kakva si ti riba bila. Posle ako će da me vrati neka me vrati, ako neće, sam si kriv.

Podsetim ga na onu moju kolekciju cipela – je l’ znaš ti, bre, da one onolicno tanke štikle ne mogu da me nose, gre’ota. A i kad prekrstim noge nije to to. Ljubimac, kao i svako muško, odma’ mu proradio pornografski gen, doš’o na ideju da mogu povremeno da ih obujem kad ulazim u krevet. Čisto radi ugođaja. Sve sam ga gledala kao krava mrtvo tele. Si normalan, bre, pa ima te izbušim kao sito. Odbijeno. U cipelama ima da prekršam noge a ne da ih širim.

Izvadim si jedan svoj crveni korset kupljen za specijalne trenutke koji sam obukla samo jednom i htela da premrem. Prvo sam loše procenila da će da bude specijalan tenutak pa sam se predomislila, a u natezanju da ipak ukapiram da to jeste specijalan trenutak sam mislila da me neko nabija na kolac jerbo to sranje ima dve nitne između nogu, da prostite, i žulja. Takvu glupost za žene je mogao da izmisli samo mušakrac. Da sam pristala to bi bilo samo zbog žuljanja. Al’ izdržala sam.

Sad mi nešto pade na pamet da te glupave nitne i služe tome da brže kažeš da, ne vidim im drugu svrhu. Otkopčaš, zažmuriš i pomisliš – seks će kraće da traje pa kakav god da bude.

Obesim taj korset sa spoljne strane ormara, nešto kao nalepnicu na frižider. Ima ga gledamo dok ne uspem u njega da se uvučem. Pa kad bude.

Ovih dana uglavnom pasem travu. Il’ ću da postanem riba ili ću da počnem da ličim na guštera.

Onaj isti muž ljubimac koji je na granici da prestane da mi bude ljubimac ako ne počne prema mom dupetu da se ophodi kao prema stvari kojoj je potrebno glancanje, samo trčka za mnom i zapitkuje – si nervozna, si nervozna. I, normalno, odmah se unervozim. Taktički mu objasnimd am i se makne s puta, da me veličina dupeta čini nervoznom a ne što pasem. Ionako sam krava.

Eto. Morala sam se požalim.

Usput, ovako zamlaćena od njega jer nikako da se dogovorimo, ja mu tražim mišljenje o dupetu a on neprekidno iznosi o sisama, masakriram samu sebe nožem koji mi je naoštrio tata.

On kad naoštri nož možeš komarcu da operišeš nogu.

Kako sam uspela desnom rukom da prepolovim desni kažiprst, pojma nemam. Kuhinja bila kao da sam klala kokoške. Krvi do kolena.

Valjda sam misli usmerila na rođeno dupe.

I tako, pored svega sad ličim i na kasapina  koji je dok je mlatio satarom namigivao redovnoj mušteriji.

Tako. Do pobede! Il’ ja i dupe il’ ljubimac i sise.

Ću vam javim.

Pročitajte i

„Kakve su ti misli, takav ti je život“

Sreća nije planina na koju se popneš, pobodeš zastavu i gotovo. Sreću čine trenuci. I ako u trenutku, ili danima, ili mesecima, nema ničega zbog čega ste pomislili – jao, kakva sreća – to iopšte ne znači da ste nesrećni.I ako je tačno ovo gore o mislima, a ja sam sigurna da nije, ali hajde, ako jeste, razboleće vas više potraga za srećom, pritisak da budete srećni, nego to što se danas nije desilo ništa zbog čega biste pomislili – jao, evo je sreća, izvolte, sedi, raskomoti se!

31 komentara

 1. Prvo: (re)proribljavanje počelo. Grupa za podršku radi. 😆
  Drugo: krv, suze i znoj. To znači, ako mi neko pomene hranu pustiću mu krv, on će suze, a ja onda idem na zver da se znojim. 😆 I da idem to, kaubojski.
  Treće (nikakve veze nema sa temom): štikle se nose u krevetu, ja ne znam šta su tebe učili 😛 😈
  Do pobede. 😆

 2. Čekaj bre, znam da se štikle nose u krevetu al’ ne ide dok ličim na Milku :mrgreen:

 3. Evo je još jedna podrška, koja prolazi kroz isto. Samo ova ovde nema ljubimca, al’ ima familiju i neke drugare koji kažu “maaa štaaa imaaa da mršaviš, odlično izgledaš, volimo te“.
  Isti trip, ja ne volim sebe.
  Tako da, žali se, tu smo, i guraj napred samo. I pasi te trave. Meni sad paradajz omiljena životinja. Ja ću pocrvenim

 4. m

  Da se i ja javim 🙂 sa 15kg viska! a sad odo dragom dati link da procita 😀

 5. S

  Javljam se na raport sa sve kupus čorbom.
  Do farmerica!

 6. Evo ti jos jedna podrska! :*

  Meni licno je pomogla un dijeta (znas ono – jedan dan voce, pa povrce, pa meso…). Skinula sam otprilike 10 kg (nisam ni smela da se merim na pocetku, bas sam bila… khm…paaa, kao prasence :D)… koje mi se posle nisu vratile (tom dijetom promenis metabolizam).. evo vec par godina odrzavam i ok 😉 (s tim da je u Kuwaitu jako tesko biti fit 😀 hrana prefinaaa!!!!)

 7. S

  Ja i dalje čekam da mi stigne ona sprava, izgleda će pre onaj smak sveta, jebem ti debile i „veliku potražnju!“ 👿
  To prvo, drugo, neću ‘opšte da pasem, znam da nisam karakter, pa neću da lažem ljudI. :mrgreen:
  Treće, moj se takodje odma’ za sise uplašio, ja zaključila svašta, neću sad da se rasplinjujem, al’ sve ti jasno.
  Ajd. vi se podržavajte, men’ dok stigne ono govno, pa ću i ja! 😛

 8. Slušajte vi žene, ne izlažite mi ovde koliko koja ima viška, ja vas sve zamišljam kao manekenke, ako ukapiram da niste o’ma ću popustim, kad m ogu one mogu i ja.

  Nego na te sprave pa dašetamo dupeta 🙂

 9. Zene… Nikad zadovoljne. Sta sve mi muskarci moramo da trpimo pored vas. x))))

 10. Firstname Lastname

  Evo i mene, samo da se učlanim u klub. Spravu nemam, karakter još manje, u ruci mi trenutno pecivo a pored čeka lenja pita, onaj ponedeljak za početak dijete nikako da osvane,… tražim i ja podršku :mrgreen:

 11. G

  Sve vreme razmišljam koju spravu za mučenje si kupila, pa kad spomenu džokeja početnika, odmah sam pomislila na „konja“, kako mi u kući zovemo trenažni bicikl 😀 Jesam li pogodila?
  Ja čekam da se obline ponovo vrate u modu i da Botičelijeve Venere proteraju ove mršavice sa piste; do tada odlučno odbijam da se izgladnjavam 😀

 12. Ja sam manekenka! Za bunde na primer 😆 A spravu za mucenje sam pod pretnjom razvoda unela u dupe od stana. Muz mi rek’o ako ne budes vezbala, letecete kroz prozor i ti i ona. Sad mi sluzi da odlazem ves :mrgreen:

 13. Grgo, načekaćeš se, više se para zaradi na liposukciji i raznoraznim preparatima za mršavljenje nego na modiza Miloske Venere :mrgreen:

  Magi, i ja sam za bunde, al’ za ostalo nisam. A još sam i nudistkinja 😀

 14. Jebeš dupe, glasam za ljubimca i sise 😆
  Imala ja i viška i manjka samo nikada koliko treba, više i ne obraćam pažnju.

 15. D

  Skinula 13kg za 4 meseca,usla u zeljene farmerice i sada imam problem. LJubimac mi je 2m visok,115kg tezak…

 16. Pa Mahlat, ma šta radili, povratka na staro nema. Možeš, i da smršaš, i da se utgneš ,ali od „od babe devojka“ i od „dede momak“,nikada ne može da nas strefi. Sat otkucava,vreme proilazi i kao da nam se smeje u lice…… naše vreme prolazi i neko novo doba dolazi, a kako ćemo se snaći u njemu to ćemo videti. Pozdrav

 17. D

  hehe, ljubimac :)))) genijalno!
  ja navijam za tebe… mani ti muškarce i njihovu fiksaciju sisama – volemo mi i dupeta :)))
  jedino mi za taj prst žao, al’ vidim da si i ovako sa devet sasvim dobro otkucala tok misli 😉

 18. Dajana, ne popuštaj, skrati ga, može i on neku žrtvu da podnese :mrgreen:

  Nenad77, promašio si šta je pisac hteo da kaže, ja sam govorila o skidanju kilograma a ne godina. I svoje mesto i vreme ne prepuštam nikome. Živim neopterećena.

  Dragane, fala, brate na razumevanju 😉

 19. ništa mi ne govori, još moj dilber uzme pa u nedoba, kad čvrsto obećam sebi da neću ništa u usta staviti, počne da mi daje polovine, aj uzmi, šta ima veze, znaš kako je dobroooo…
  nego, najbolja varijanta je da sastavimo sve naše ljubimce zajedno, naspremamo im da jedu jedno mjesec dana, a mi sve, zajedno, sa sve spravama organizujemo takmičenje u brzini skidanja kilograma 😀
  jbte sve mi suknje mini, sve na dupe skočile…

 20. S

  Opasno kriziram, nisam kupila kokakolu danas! Nisam jela ni čokoladu, ni sladoled, ni… sad se tešim s kikirikijem. :mrgreen:
  Š’a ima kod tebe? Si odrubila još neki prs’? 😛

 21. Dolly, meni o0ma n apamet pale one socijalističke konobarice u belim košuljama, sa tak’im suknjamai u borosanama :mrgreen:

  SAnja, nisam, al’ tedoh da poginem kad sam se saplela o rub suknje :mrgreen:

 22. Znaaam sta cete da kazete, dobila sam 3 kile, i imam stomak k`o trudnica u trecem mesecu i nervira me, farmerke jedva zakopacavam. Kad pre bre to tako?
  Moram se zaustavljam.
  Aj srecno devojke u borosanama! 😆

 23. Dupe ne zagledam, pozadi je i briga me, ne vidim ga!

 24. Mahlat,kao neko ko se otarasio dobrih 14 kg u poslednja 4 meseca, moram da te opomenem da te metode – pasem travu, uglavnom na duže staze ne rade pos`o, probala ja mnogo puta. Branka Miljković je dosta pisala o tome http://branka-mirkovic-nutricionista.blogspot.com/ i ja se uopšte nisam zeznula što sam slušala njene savete.
  Podrška je neopisivo važna. Moraš da mu objasniš da te bar ostavi na miru sa svojim sugestijama ako ne može da te podrži na drugi način. Muškarci nekad prosto pale na gurku kad su te teme u pitanju (zahvaljujući svom metabolizmu koji psujem svakog dana 😀 ).
  tekst je standardno kvalitetan, al, eto, morala sam da udarim jedan ozbiljan komentar, jer se i sama malo bavim time u poslednje vreme. Srećno.

 25. Dokona, pa dobro ne pasem baš, samo više ne jedem tek tako, ono kao vreme je, i pokušavam da imam doručak, ručak i večeru, umesto što jedem samo jednom dnevno i to u različito vreme, obično noću, kad ukapiram da ništa nisam jela pa se uvalim u krevet.

  Neću mu ništa objašnjavam, k’o što rekoh gore :mrgreen:

 26. Eee, razumem muku, al moja nije u dupetu, nego u stomaku, nikako ga izravnati, sta god da radim. Ziva istina, umrecu gladna i debela

 27. Ne znam šta da ti kažem, imaš one pojaseve koji će vizuelno da ti naprave ravan ‘trbu’ al’ ima da te udave pa ti vidi :mrgreen:

 28. A je l mogu ti pojasevi da se nose i na plazu? 🙂

 29. Ako ne uspe dijeta, znam jednog estetskog hirurga kojem je doterivanje tvog dupeta pickin dim! 😉

 30. Ima d’uspe 😉

 31. B

  Pozz
  Slucajno natrcah na tvoj blog
  I malo se bacih na citanje
  Nisi losa 😀
  Da budem precizniji, ne razmisljas kao klasicna zena sa nasih prostora 😀
  I svidja mi se
  Nastavi u istom ritmu
  Sve najbolje

Ostavite komentar