Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Mantra za danas – ja sam seks bomba!

Mantra za danas – ja sam seks bomba!

Volim sebe.

Do imbecilnosti. Ko će ako ja neću. Volim se u svim raspoloženjima, agregatnim stanjima, situacijama i vremenskim uslovima. Ustanem ujutru, pogledam se u ogledalo i ne kažem baš k’o ona gospoja – Dobro jutro, lepotice – pošto po budjenju i pre kafe uglavnom ličim na buldoga al’ kažem – ’De si nadrndana,  k’o da su te noćas na bućkalo ’vatali, obožavam te! I počnem da volim sebe više nego juče a manje nego sutra.

Razmažena sam do bola, razmazila se sama a razmazili me i drugi. Moram sve sad i odma’ il’ nikad. Ako ne može odma’ posle mi i ne treba. I takva sam od onog vremena kad sam vukla nošu po dvorištu. I ne smatram se krivom. Svi trčkaju da mi udovolje s’ mišlju, daj’ da činimo što možemo, ova ako se pokvari posle nikako ne možemo da je popravimo.

Da ne bude zabune, dajem i ja, ispunjavam želje, skidam zvezde sa neba, ronim na dah i preživljavam u nemogućim uslovima,  koliko mazim sebe mazim i druge, mile mi & drage a ume da mi zapadne i neko ko mi nije ništa. Na ’leba da me mažeš dok mi zanosiš mooda u krivinu. Čim vidim da toga nema i ja pustim ona mooda koja ja zanosim i počnem da se pravim blesava. I još više da volim sebe.

Hoću da kažem, da bih mogla da volim druge moram prvo da volim sebe. Da bih mogla njima da se smeškam moram prvo da se smeškam sebi. To, bre, prosto.

Pred ljudima se uglavnom prostrem k’o seljačko ponjavče – mož’ da izmeš, mož’ da ne uzmeš, što posle da se bavimo razočarenjima i izneverenim očekivanjima. Ljude prihvatam zdravo za gotovo. Doduše, umem ponekad pred nekim da odglumim i persijski tepih i leteći ćilim  a boga mi i pirotski, sve zavisi od situacije, to kad u roku od odma’ vidim da mogu da se zajebem pa da ne znam gde mi je dupe a gde glava.

Dakle, obožavam sebe. Delimično od rodjenja a delimično sam naučila. Tamo negde oko dvadesete. Od tad nadogradjujem ljubav.  I očekujem da me drugi vole. To što me neko ne voli ili je prestao da me voli sam uvek smatrala njegovim hendikepom – budala, pojma nema šta gubi. Ako ovo zvuči blesavo nije uopšte, meni pomoglo da za tri dana u vr’ glave dam sva ’’podušja’’ svim svojim – voleću te do groba a i posle toga.

E, ali čovek se uči dok je živ a naročito žena, žene koliko god da opamećuju ostaju tunjave. Ili imaju grižu savesti ako malo promole nos.

Elem, to što ja volim sebe na sve moguće načine ne znači ništa dok ne naučim da budem seks bomba a to mogu samo ako seksualno volim sebe. Jer, mani ti sve to što ja mislim o sebi i što je meni lepo nema veze, kad postanem seks bomba voleće me drugi, što muškarci, što žene, što oni izmedju pa ja tek onda mogu sebe da volim, kad vidim da vredi voleti me, kad mi oni daju potvrdu, inače ništa.

Dvadeset prvi vek je, mislim, vreme je da žene postanu seksualno prosvećene, crkli dabogda svi oni koji ih ovako prosvećuju, imale smo, bre, seks i u dvadesetom veku a i pre toga. Od Eve!

U 21.veku imperativ ženama je – masturbirajte! Neće se vidi a tako ćete upoznati svoje telo.  Onda kad se nadjete sa njim možete da mu kažete – gle’ šta znam! Da poludiš! Neću da znam ništa! Ubedjena sam da ni jedan muškarac nije mazio i voleo svoj penis onako kako to ume da radi jedna žena nego ga je samo odradjivao onako, da mu bude lakše i da ne ide ulicom lajući. Imam razumevanja za to da je nekoj potrebno reći ajd’ sad, svet ide napred, možeš da voliš svoju vaginu, dosta smo te terali da je mrziš al’ što je mnogo – mnogo je. Nemam ništa protiv masturbacije al’ brate, svoje telo upoznaš na pravi način tek kad ukrstiš ruke, noge i ostalo  sa nekim drugim. Volite vi sebe al’ pustite da vas seksualno razmazi neko drugi.

Kad odradite to sa masturbacijom i okajete grehe, ne može preko noći a da nemate i grižu savesti, obucite neko seksi rublje pa preko opet nešto seksi, nabacite seksi pogled, seksi usta, seksi hemijsku olovku, sve da bude seksi pa na ulicu. Da pokažete kako ste seksi. Dekolte – dodirni mi kolena, suknja – čežnja za dužinom i eto vam seksi izgleda. Ćista glupost. Biti seksi je stav a ne garderoba i gaće! Gotovo! Možete samo da izgledate kao glupače. Čipkane gaće su samo dekoracija, ništa više. A i treba znati nositi ih.

Kad tako seksi izmilite na ulicu s nadom da se svakome ko vas video digao odagnajte negativne misli da je seks prljava stvar, mislite o seksu kao normalnoj životnoj pojavi. Hodajte ulicom i mantrajte – imaću danas seks i neće da mi poraste rep. Ili imaću seks i neće mi se osetiti u ručku. Šta god, samo nemojte imati negativne misli, gre’ota u dopičnjaku i u mržastim čarapama. A i boga boli uvo, ima preča posla. Ako uopšte nešto radi.

I onda, možete da volite svoje telo. Ako vam sise, dupe i usta nisu silikonirali, jebi ga, i ne zaslužuje da ga volite. Ako vam je savršeno stanite ispred izloga, isprsite se i recite samoj sebi – ribo, imaš super sise!  Kakvo ti je dupe, sad bi te ovde, na licu mesta!

E sad, drage žene, telo može da bude savršeno al’ džaba ako ne umete da ga koristite. I to vam je sve.

Koju su učili da ga ne koristi a naročito da pusti druge da ga koriste jer je sramota da ga koristi sama nikad neće naučiti da voli sebe. A seks bomba neće biti nikada. I ne treba da bude. Ne u tom smislu.

Nešto imaš u glavi ili nemaš u glavi.

Koja nema u glavi neće imati ni u gaćama.

Ne treba žene da budu seks bombe a ni hodajuće reklame za seks nego seksualna bića!

Ja ću da promenim mišljenje tek kad sve ovo budu pričali i muškarcima. I kad masovno budu počeli da silikoniraju mooda.  I kad se budu videla isto kao što mene savetuju da treba da mi se vide sise da bih bila seks bomba.

Dotle, ja jesam seks bomba. Od glave do pete, spolja i iznutra.

Takva sam se rodila i niko me nije davio k’o zmija žabu da je to sramota.

Koju jesu ona sad mora da hoda gola i masturbira kao ludak.

I od ta posla nema ništa.

Spasite žene.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

10 komentara

 1. Ja sam seks bomba a nosim plišanu pijamu. A je l’ će zbog toga da mi zagori musaka? 😯

 2. Neće, al’ će da ti bude neslana :mrgreen:

 3. Ja sam seks bomba bez sisa, zamisli! 😀

 4. Zamisljam kako ide neka sojka ulicom i drka, dizvinete 😳

 5. Svaka ti je zlatna. 😀 Vidiš ustanovila sam da sam lepa do bola i da se načisto volim, ali ne rekoh da sam seks bomba kakva se retko viđa. :mrgreen:

 6. Ivana, sta ima da zamisljam, ja znam da to moze i verujem ti 😉

  Zelena, blago tebi, ja ne mogu da zamislim, a ne smeta sto ti mozes, sta se stidis 😆

  Carobna, evo ja te podsetila da ne zaboravis 😉

 7. A di ti je Tom Joh 😉 ns da zacini

 8. A di ti je Tom Jons da zacini 😉

 9. e ne mogu da ostavim komentar, neće

Ostavite komentar