Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Nisu muškarci sisali vesla iako žene obično misle da jesu i da su na kraju progutali čamac

Nisu muškarci sisali vesla iako žene obično misle da jesu i da su na kraju progutali čamac

Nama ženama, kako se zadevojčimo savetuju ‘’pamet u glavu i dupe uza zid’’. Dupe uza zid znači – nemoj slučajno da bi dozvolila da te neki zezne. Pamet u glavu znači – zajebi koga god možeš a za one koje nisi mogla laži da jesi. Sve skupa znači – muškarci su stoke samo na jedno misle, žene su divne iako misle na to isto samo malo nafilovano da se dušmani ne dosete. I mi tako provedemo život kao sumanute stalno misleći a šta ‘’on’’ misli, kakve su mu namere, ozbiljne ili neozbiljne, osmatramo ih i premeravamo stručnim ženskim okom, pravimo im psihološke profile kao da su serijske ubice, da znaju kako ih obradjujemo ne bi nam prišli na dohvat ruke. Nikada. Mi za to vreme il’ ne mislimo il’ mislimo nevino. Tako ja ukapirala. Da moraš da se praviš da su muškarci lovci a mi guske.

Nemam pojma da li muškarci čitaju ženske časopise ali za njih je mnogo bolje da ih ne čitaju jer ako ih otvore videće da su oni u stvari običan plen. Koji crni lovci!!!

Čitah jedan tekst o tome kako prepoznati zakletog neženju i pobeći od njega glavom bez obzira, ne gubiti vreme za džabe nego ‘vatati nekog ko hoće da se ženi.

Dakle, zakleti neženja se plaši vezivanja i zajedničkog života. Lažu bre! Zaklete neženje su ukapirali ko su i šta su žene. Drugo, kod nas muškarac mora da živi sa nekom ženom, il’ sa majkom il’ sa partnerkom, jel’te, oni koji žive sa majkom bar ne moraju da se pravdaju.

Znaci po kojima sigurno možete da zaključite ko su zaklete neženje su sledeći:

’’On sanja o odlasku na Tajland da bi iskusio seks turizam’’. Ovo je većini naših muškaraca nedostupno a ako imaju para mogu sebi da obezbede Tajlandjanku na nekoj bližoj destinaciji nego što je Tajland. Svakako vam neće reći da sanja o ovome. A sanjaće svašta isto kao žene. Ako je strašno sanjati i maštati onda ne znam zašto ti isti ženski časopisi savetuju žene da se radi poboljšanja seksualnog života (sve žene su rodjene sa seksualnim problemima) upuste u seksualno maštanje, da to nije ništa strašno i da je sasvim ok da vode ljubav sa jednim a maštaju o drugom. A druga stvar je da mnogo više sanjaju oženjeni muškarci nego neoženjeni.

’’Ako se vaš muškarac povremeno vraća kući pred zoru znači da su mu bitniji prijatelji.’’ Nije tačno. Bitni ste mu vi ali su mu bitni i prijatelji. I treba sa njima povremeno da se vidi. Ne znam dokle će učiti žene da se muškarčev život završava čim se ožene i da im sem ljubljene žene ništa više u životu nije potrebno a žene uče da nikako ne dozvole da zbog ljubljenog muškarca zapostave prijateljice i sigurna ramena na kojima mogu da se isplaču kad godi im dodje. Mislim, gde je tu logika?

’’Iako neprestano visi kod vas zabranjuje da mu kupite dezodorans, četkicu za zube ili papuče’’. Totalna glupost. Kod vas se ne visi nego se sa vama provodi vreme. I zašto bi bilo ko pravio rusvaj po vašem kupatilu kad za to ima sasvim dovoljno vremena kad budete udate. A ako rešim da mu kupim četikicu za zube ima da je koristi. I da ne misli da ‘oću da se udam nego da zaudara na pivo.

’’Zove vas da izadjete samo ako niko drugi nije slobodan’’. Još veća glupost jer ovo znači da sa tim muškarcem i niste u vezi a svakako vam neće reći: Ej, neće niko pa se setih tebe!

’’Ne skida pogled sa drugih žena niti to pokušava da prikrije kad je u vašem društvu.’’ Svi muškarci vole da vide lepu ženu naročito ako nije njihova. Ali, ako to radi u vašem društvu ne znači da je neženja već da je normalan. Pored toga i žene se okreću za lepim ženama, ja se uvek okrenem samo što ne zviždim.

’’Pokušava suptilno da sazna da li biste pristali na seks sa njim i vašom prijateljicom.’’ Tu suptilno nema šta da se priča. Odmah mu suptilno razbijte nos. Pre toga mu čestitajte na hrabrosti. Ili još sputilnije ispipajte da li bi on pristao na seks sa vama i svojim najboljim drugom. Pa ako bi pristao možete da se dogovorite.

’’Zanima ga samo seks i samo priča o tome.’’ Ja stvarno nisam srela ovakvog muškarca ali šta fali pričama o seksu. Kad se ispričate preći će i na ’’ozbiljnije’’ teme. Ne verujte u one priče da vas muškarac koji želi seks sa vama ne poštuje. Jok, treba mene da poštuje a da ima seks sa nekom drugom! Još manje verujte u ubedjivanje da poštene žene ne pričaju o seksu. Evo, ja sam poštena, ne kradem, ne lažem, nisam političarka a non stop pričam o seksu.

’’Kažite mu – Oženi me! – pa ako uporno neće vi raskinite vezu! Ma je l’? Pa nije lud da pristane, koji bi muškarac oženio ženu koja ga posmatra samo kao objekat koji treba da odvuče pred oltar i otme mu prezime.

Znači, ako ne sanja o tajlandskom seksu, ne misli na seks, gleda u mene k’o u ikonu i klima glavom na sve što kažem k’o ono kinesko kuče što klima iz kola onima iza, odma’ treba da ga zaprosim. Ma jebem ti takvo muško!

Molim da se javi žena kojoj muškarac nikad nije zaginuo sa prijateljima, koji ne voli da dobija poklone makar to bio i dezodorans, ne okreće se za ženama, koga ne interesuje seks i koji nikad nije bar bacio zajebanciju na seks u troje.

Da se stidi ovde pet minuta i odma’ da se razvede.

(Seks na Tajlandu ne pomenuh ne zbog Tajlandjanke nego što je kompletan aranžman skup, ja bi se ‘odma razvela kad bi mi isporučio ovu maštariju. Može Tajlandjanka al’ ako može negde bliže, da me ne košta puno)

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

23 komentara

 1. I onda kažu magija…ccc.
  Mislim da je rečenica „Evo, ja sam poštena, ne kradem, ne lažem, nisam političarka..“ jedna od najboljih koje sam pročitao u poslednje vreme, samo si je mogla i skratiti na podrazumevano „Evo ja sam poštena – nisam političarka.“ 😉

 2. “Jok, treba mene da poštuje a da ima seks sa nekom drugom!“

  hahahhhhhhaaaahhhaa :mrgreen:

 3. Walker, to se ne podrazumeva svima, to pricamo samo mi izdajnici i strani placenici :mrgreen:

  Ivana, jeb’o (d’izvines) ti takvo postovanje :mrgreen:

 4. d

  Ma sita sam ja i svojih laži, još da mislim o njegovim :mrgreen:

 5. d

  Drage dame, ne zamarajte se analizama. Gay braci i virtuel sex su buducnost! 🙂
  Zaplivajte u treci milenium! Vezbajte sminkanje, misem u fotosopu i video-chatujte istopolno 😉

 6. Ma chatuj ti istopolno ako je to zanimljivo 😯

  Donna, vala jes’, sve pravim podsetnik da se ne zeznam kad se najmanje nadam :mrgreen:

 7. d

  Ma joook ja sam covek-seljak, ne znam ja za to. 🙂
  Kod nas deda odabere mladu za unuka, ujesen bude svadba tri dana, napijemo se i to je to.
  Posle u njivu. 😉

 8. Dupe uza zid a ovo napred na izvolte 😆

 9. Ma nismo ni mi sisale vesla – bile smo MNOGO maštovitije! 😛

 10. Drnch, a u njivi :mrgreen:

  Zelena, ti, bre, ko hipermarket, radis non stop i sve ima :mrgreen:

  Gemina, valjda jesmo, al’ ne pristajem da budem pokvarena 😳

 11. Šta će motornim čamcima vesla, iako verujem da s vremena na vreme ponestane benzina.

 12. P
 13. Što?

  Hoćeš da me prosiš :mrgreen:

 14. P

  Možda, nikad se ne zna 🙂

 15. Jes’ , vala, zivot pise romane 😆

 16. A najbolji su ljubavni vikend romani 😆

 17. S

  Jes vala, jebes takvo musko! :mrgreen:

 18. s

  Skoro istina, samo ima jedna slovna greska, nije muskarac plen nego klen!
  Ko normalan ide bez plana kroz minsko polje.

  Drnch, i u virtuelnom sexu ima neki mis kojim mora da se rukuje, a mozda izmisle i macu ili ribu, pa ko kako voli. Uostalom to spada u safe sex 🙂

 19. Ko normalan ide bez plana kroz minsko polje.

  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 20. d

  Lele gde sam to naleteo …
  Swingeri ? 😯
  Jel ima neko raspoložen za trojku ?

  😀 :mrgreen:

 21. Dukenukeme valjda ce neko da se javi :mrgreen:

 22. d

  Samo sam ‘teo da se osiguram da udavače
  postupe prateći savete iz časopisa 😉

 23. Ma siguran si, ne brini, ovo ti je trend 8)

Ostavite komentar