Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Sve su žene kurve

Sve su žene kurve

Umeju da tvrde pojedini muškarci. Sve su kurve sem njihove visokopoštovane mame, eventulano neke mučenice koju su prevarili da im postane saputnik u zdravlju i bolesti dok ih smrt ne rastavi. U medjuvremenu takvi muškarci imaju svoj poseban i odvojen život prepun tih kurvi, jelte.

Tvrdnju da su sve žene kurve potkrepljuju time da će svaka, ali svaka, uz dobro organizovan napad, kad tad, sile nema da neće – raširiti noge.

Raspravljati se sa budalom koja umesto mozga ima orah je malo glupo al’ desi se. Prosto se nadješ u situaciji da ne možeš da izbegneš. I kao kuliraš. I ignorišeš. I čudiš se kako to,bre, tebi, zapadnu kreteni u raznoraznim situacijama, nikako da shvatiš da ih toliko ima da nema teorije da te zaobidju tokom života.

Onda kažeš, dobro, kurva sam, je l’ možeš ’leba ti da promeniš temu. Neće. On ima tu jednu temu i ima s njom da davi gde god sedne, sa kim god sedne i gotovo. On hoće svima da dokaže da ti jesi kurva nekom sopstvenom metodom, da ti tu priznaš u svoje ime i u ime kompletnog ženskog roda, od Eve na ovamo, ne ovako kao ja – kurva sam, nego iskreno i pokajnički. Da mi se, bre, veruje. Pa posle ako može neki katran, perje, javna objava, tako nešto.

Dakle, pitanje – Da li bi ti, Mahlat, da nema načina da zaradiš novac da izdržavaš svoje dete, pristala da zaradjuješ sredstvom za rad sa kojim si se rodila, da li bi ti sa nekim muškarcem ovo, ono a da ti on plati?

Mahlat kao i svako žensko treba da odgovori u svoje ime i ime svih žena – jok bre, pustiila bi dete da mi crkne od gladi, poštenje je najvažnije, ka’ki, bre, to, si normalan al’ pošto je Mahlat priglupa za ove stvari poče da joj se diže kosa na glavi, srce da joj ide ka nosu i želudac da joj glumi mikser, te sprečavajući sebe da skoči i kretenu izvadi jabučicu sa dva prsta, razgoropadjeno upita –

Je li, bre, a što me ne pita da li bih ubila čoveka?

Jok? Briga njega da li bih ’’ja’’ postala ubica, njemu je bitno da dokaže da je moj korak od ’’poštene’’ ka kurvi toliko mali da je pitanje dana kad ću ga napraviti a zavisi samo od kore hleba.

Da ubiješ čoveka je odavno postalo društveno prihvatljivo, civilizacija napreduje a pritislo krizno vreme, čovek gore, dole, nema veze. A i zatvor postoji, čemu zatvori ako u njima ne bi bilo i ubica, nego ja, lepo, jasno i glasno, bez dvoumljenja da odgovorim sa da ili ne. Da zna čovek a i da bude srećan.

Zamislih se pošto ranije stvarno o tome nisam razmišljala. I tu me stvarno zezalo to što sam glupa, ne kapiram, šta ću, kako bih time postala kurva al’ zaglavih se oko toga – šta sad da ja stvarno moram tako i da moram sa ovakvim jednim, bi li mogla… i ne mogu da kažem da bi. Neće da se prevali preko usta. Gadno mi, Poče sve da me svrbi.

I pokušam da objasnim – kad bi došlo do toga da ja ne mogu da zaradim koru hleba za svoje dete ni čisteći, ni noseći džakove, ni učlanjenjem u neku stranku, ni klimanjem glave, nikako, ali baš nikako, mislim da bi to bilo vreme kad takvi kao ti ne bi mogli ni da plate to što bi najzad dobili dokaz da jesam kurva. Lepo bih zagrlila svoje dete i čekala da umremo zajedno. Zajedno smo bile i kad sam je rodila. Stoga – jeb’ se sa svojom filozofijom, crko dabogda, lakše će svetu da bude bez tebe nego bez mene, pritajene kurve.

A ako ikad budem želela da se upišem u red kurvi, iako ne kapiram tu reč, upisaću se iz čistog zadovoljstva. Neću da naplaćujem!

I sad crkni!

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

26 komentara

 1. Pazi, negde kod tebe mislim, kad se nešto raspravljalo o prostitiuciji, napisah da bih se prostituisala zarad sopstvenog deteta, verovatno…otkud znam, jbg, nisam bila u situaciji, ali verovatno. 😕
  Samo, problem je što kurva i prostitutka nisu isto. Prostitutka zaradjuje za ‘leba poštenije od 50 posto populacije ovdašnje, i 100% poštenije od političara ovdašnjih.
  A kurva stvarno ne znam šta je. Je l’ to na ovim našim prostorima žena koja voli seks isto koliko i muškarac? Je l’ to isto što i jebač, samo u ženskom rodu?
  Onda jesam, važi. 🙄
  Ako nije to, pa ako postoji neka definicija, ja molim da se ista objavi, ubaci u službeni glasnik, negde, igde, pa da se prebrojavamo koja jeste koja nije…numem ti ja bolje, a i definicije slabo pamtim. :mrgreen:

 2. I ovo za upisivanje iz zadovoljstva ću ti potpišem, ako ima negde da se upisuje, čekaj mene didemo zajedno. 😆

 3. P

  Nećemo vam ništa verovati dok ne vidimo 🙂

 4. ćeif ne naplaćujem i samo ja biram

 5. Dolika, ljubim te u repliku! :mrgreen:

 6. D

  – Da li bi ti, da nema načina da zaradiš novac da izdržavaš svoje dete, pristala da zaradjuješ sredstvom za rad sa kojim si se rodila, da li bi ti sa nekim muškarcem ovo, ono a da ti on plati?
  – Jedi govna.
  Jbg, sa seljacima – prostački.

 7. Svaki muskarac bi voleo da bude kurva, bar na jedan dan.

 8. Au! Pa znači da ja nisam usamljen sa mojim blogm? Super. Pozdrav i podrška. 😉

 9. M

  E, jebiga! Ovo je vec bezveze tvrdnja.

 10. Šaptava, prostitutka svi znamo šta je, mala preduzetnica, zanatlijkam tako nesto 😆

  kurva je ona što voli a ne bi trebalo, nije lepo, valjda, ne kapiram. Vi’š da budala ne ‘vata vezu ni sa čim.

  A ovo drugo, ni je nisam bila u situaciji, da jesam, nemam pojma, što da se sad mučim time.

  Potpis važi ovde :mrgreen:

  Supuroviću, ti bi bre samo nešto da gledaš sa strane :mrgreen:

  Dollly, a kad nije ćeif :mrgreen:

  normalno bona da samo mi biramo nego oni vole da misle da biraju oni pa ajd’ da im učinimo 😀

  Duchesse, sa seljacima ne možeš nikako, dokazano, to ima tarabu oko razuma i gotovo!

  Zelena, i mnogo žena 😉

  WrathOfDevil takodje 🙂

  MilosV, pa jeste bezveze, i ja kažem. I nije jedina.

 11. M

  Ja sam mislio na ovo sto tvrdi zelena.
  Kad muskarci tako nesto bezveze kazu, po njima, s pravom, leti drvlje i kamenje.
  Nema smisla da precutimo ovako generalizovanu pljuvacinu. Nemam drugi izraz za to, jer pri pominjanju ove profesije u navedenom komentaru, osecam pezorativni ton koji bi takodje mogao da dobije neko razjasnjenje.

 12. Stadoh u red za upisivanje.

 13. MilosV, valjda će Zelena navratiti da ti odgovori.

  Elektra, je l’ gužva 😆

 14. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

 15. mene bolU noge od čekanja, a i ima neki ‘oće preko reda. 😆

 16. Evo i mene. Ko je zadnji da znam gde da stanem? Što je red ,red je 🙂

 17. @Zelena

  We could be whores..just for one day 😆 http://www.youtube.com/watch?v=YYjBQKIOb-w

  @Mahlat, ne brini, ako dodje do „stani-pani“ situacije, kurvaću se ja umjesto tebe 😉 😀

 18. Šaptava, ćut tu i čekaj i ne daj nikome preko reda :mrgreen:

  Crnaperla, ne znam ko je zadnji, neki samo čekaju i ne oglašavaju se 😆

  Milko, slušaj ti, hvala najlepše 😀 al’ ako dodje do toga ja ću da uradim što moram, ne treba odmena :mrgreen:

  što se mora nije teško 😉

 19. Dooobrooo, ja sam samo htio da pripomognem, a ti kako hoćeš 😛 🙂

 20. Ma nemoj 😆 pomogni mi da kuvam, perem, peglam… :mrgreen:

 21. e pa ja sam razvila drugaciji pristup ovakvim situacijama: skromna kakva sam, znam da sam bistra, pa kad zagusti ja na brzaka izanaliziram slabe tacke sagovornika, lupim koju naucnu tezu, povezem u nekom problemu detalje koje su im promakli … ako uspem da ih postidim sto se sami nisu setili, oni se lepo poklope usima i potpuno zaborave sta su ono hteli da kazu ili sta su mislili…
  u medjuvremenu sam prilicno usavrsila metod pa cenjenoj gospodi u mom prisustvu ne padaju ni na pamet takve primedbe, a oni koji me ne znaju… pa njima je u principu dosta da se jednom opeku, pa vise ne ponavljaju greske!

 22. ok, znam da perem, ne znam da peglam, ponešto umijem da skuvam 😉

  Vidiš da sa mnom nema problema 😉

 23. Nakraju cu te zaprositi 😉

 24. P

  U današnje vreme, kurva je žena koja nekog muškarca zavlači, tipa nabacuje mu se, a drži ga na distanci, dok se sa ostalima seksa. U prevodu Kristina iz Maratonaca. Još bolje prikazano, kurva je žena koja finog momka tera od sebe, dok se u isto vreme zabavlja sa gomilom baraba i hohštaplera sa skupim kolima kako bi se osetila ribom i na kraju se uda za ružnog, debelog muškarca. Sad neko će da kaže lepota nije sve, i nije, ali ona nije izabrala debelog zbog njegove duše, humora ili bilo koje karakterne vrline, već jer on ima pare, stan itd…E to ti je kurva…Najbolji primer Alan Ford epizoda Superhik, i ostale Alan Ford epizode iz ranih godina.

Ostavite komentar