Home / Pamet u glavu i dupe uza zid / Žene vekovima tretiraju kao glupače koje samo na seks misle čak i onda kad ne misle ništa

Žene vekovima tretiraju kao glupače koje samo na seks misle čak i onda kad ne misle ništa

Nisam od osoba koje nemaju smisla za humor, bar mislim, viceve uglavnom kapiram sem one o plavušama jer su vanredno glupi, ali ovu karikaturu, šta li je ne ukapirah. Osetih samo bes. Uzela sa Fejsa, odavde.

Pa da rečem.

Muškarci se zamomče i počne da im se diže, prvo sam od sebe, jutrom, kad počinju i da onanišu što nikom živom ne govore iako ih psiholozi ubeđuju da ničeg normalnijeg na svetu nema od toga. Onda počinje da im se diže na sve žensko zaključno sa tetkama, ša ćete, mladost ludost. I tako, pošto im se diže u nevreme i na svaku, vremenom počnu da ih ubeđuju da to nije lepo i da treba da im se diže samo na mladu, zategnutu, sisatu i eventualno glupu, pošto nema ničeg lepšeg od karanja glupe ribe. Ovo im ostane falinka do smrti, da karaju šta stignu, nužda ne bira,  a da misle da im pripada prethodno opisana, pa kad lažu, masno lažu.

Kad u neko doba, to varira od – do, počne da im zakazuje najbolji drugar misle da je za to isključivo kriva žena, zato i imamo milione onih tekstova šta smemo a šta ne smemo da izgovorimo da se veličanstveni penis ne uvredi, što u krevetu, što na svim zamislivim i nezamislivim mestima koja preporučuju za vođenje ljubavi.

Mi moramo da vodimo računa da ne starimo, da nam sise ne podlegnu gravitaciji, da dupe ostane zategnuto, stomak ravan, da strogo vodimo računa kad ćemo pokazati svoju pamet i kad treba da glumimo glupače pošto nikad ne znamo kako je penis veličanstveni raspoložen, a to može ostaviti nesagledive posledice na nosioca istog. Ne ostanemo li takve, on dok vodi ljubav sa nama, uopšte nije tu nego u nekoj svojoj mašti, sa onom koja mu nepravedno nije pripala, nego mu pripade jedna od nas, prosečnih, koje stare sa sve sisama i dupetom.

Muškarci kada stare, stare različito, oni prosečni stare kao ljudi, šetaju svoj pivski stomačić, povremeno vode ljubav sa ženom, povremeno odgledaju neki pornić misleći da je stvarno, da ceo svet to drugačije i bolje radi od njega i žene mu, pa popije pivce da se uteši, jebe majku sudiji, isprazni se, ide život.

Oni malo platežniji, u istom dobu kao ovi prvi, kad gos’n penis neće više da se digne tek tako, promene auto, ženu, frizuru i način oblačenja i postaju muškarci u najboljim godinama. Eventualno ne promene ženu, samo dodaju mladu ljubavnicu i misle da je to zbog toga što su izvrsni ljubavnici. Neki mora da jeste, ali svi nisu, da jesu, bili bi diskretniji i ne bi se trudili da svet vidi sve što mogu, od kola do te mlade što kao umire za njim.

Za sve to vreme, žene vaspitavaju na drugi način, to već svi znate, vidi se iz edukativnih tekstova – kad se dočepaš penisa, varaj onog ko je neodvojivi deo njega, kako znaš i umeš, gde crna bez penisa da ostaneš. Kakav god da je, znaš ti koje je to blago.

Žene vekovima tretiraju kao glupače koje samo na seks misle čak i onda kad ne misle ništa. To jest, na onu stvar. Valjda je to penis.

Shodno tome, muškarce nikako ne uče da sa ženama treba voditi ljubav a ne jebati ih, još su stari latini rekli – Dobar penis, mir u kući.

Muškarci ne moraju ženama da kažu lepu reč, ni da ih vole, ni pohvale, ništa, samo da ih dobro karaju i eto mira. U toj kući, šta god da je to. Posle ona ne traži ni cipele, ni frizera, ni novu haljinu, koji će joj đavo tako karanoj, zadovoljna, bre!

To treba samo karati, kažu muškarci kad god popizde na žene. Zato mnogi muškarci ne vode ljubav sa ženama već ih karaju a to koriste kao vaspitnu meru.

Dakle, da ih se nasmejala ovoj karikaturi, ova žena je morala da zamišlja mladog i zategnutog dečka, bar istih godina kao što njen zadrigli zamišlja ovu plavušu.

Ali ne, Mahlat, glupačo, ona zamišlja konja!

Jer žena je kobila, naročito u zrelim godinama, koju jedino konj može da zadovolji! I još ima ovaj zlobni izraz lica jer mučenik iza nje nema pojma da ona zamišlja konja, kakva osveta!

I tako, besna sam zbog ove gluposti kojoj će se neko nasmejati. Valjda oni koji imaju malo više smisla za humor od mene.

Rezime – njemu mala plava, meni pastuv, bukvalno. Sve ću po kući da idem pevajući. Ako umem da zamislim.

Vi ako ste ukapirali ovu „karikaturu“, kažite, ne ustručavajte se da mi kažete da sam glupa.

Pročitajte i

No smoking

Veliki problem u sprskim vezama i brakovima predstavlja neprihvatanje da je jedno od njih imalo …

15 komentara

 1. M

  Ma nisi glupa, da si glupa ne bi se tol’ko sekirala.
  Nego te slabo karaju, to je problem… :mrgreen: (Izvini, al’ samo se namestilo na volej)

 2. Ajd, preživeću 😆

 3. Ne znam, mene je ova slicica asocirala na velicinu? 😀

 4. Pa baš morao konj da posluži da bi dočarao ono što nema nijedan muškarac!

 5. M

  Nastasja dušo, češeš se gde te svrbi… 😉

 6. Pa jebem li ga – ne znam zasto… Glupa karikatura, svejedno. A sa tvojim stavovima se slazem, kao uvek 😉

 7. I mene slika asocira na karanje. Na sve suprotno od vodjenja ljubavi…

 8. Hmmm… razumem opravdan revolt zbog generalizacije, ako sam dobro shvatio da je to poenta u pozadini… iza konja i sisate plavuše… ili čega sve već…:)
  Samo mi se nekako čini da si, u tom svom opravdanom besu, na generalizaciju uzvratila jednakom generalizacijom i karikaturu koja unižava ženu oplela unižavanjem svih muškaraca, odreda, a nekako se ne bih složio da su baš svi isti i takvi, baš kao što odlično znam i koliko nisu sve žene iste… I tu, naravno, ne mislim samo na boju kose, oblik sisa i zategnutost guze…;)

  Meni, recimo, u oči upada i čini mi se zanimljiv detalj da i muškarac i žena na toj karikaturi sebe zamišljaju ili doživljavaju onakve kakvi zaista jesu, a to baš i nije čest talenat u životu, složićemo se…;)

  Uzgred, kada kliknem na link odakle je fotka, dobijam poruku „This content is currently unavailable“.

 9. S
  Snežana @skljuc

  Veoma jednostavno. On umesto nje ZAMIŠLJA (mašta) neku plavušicu, a ona njega DOŽIVLJAVA kao …. na slici:)))
  A, apropo cele priče, Rudanka je na početku svoje knjige „Kosturi okruga Medison“ sve lepo objasnila. Kaže, da su pune novine o vezama tih „uticajnih“ matoraca sa „plavušicama“. Oboje, po medijima objašnjavaju … ona: zaljubila se u njegov izgled i muževnost, u svakom pogledu, a on kaže, u njenu inteligenciju.
  Rudanka veli da bi isto tako novine pisale i da se to desilo nekom sredovečnom poštaru, samo ne pišu jer se ne dešava LOL

 10. @Skljuc,
  joj, udavih se od smeha :))).
  Kad bi ti dotični „u najboljim godinama“ znali šta njihove upola mlađe partnerke STVARNO misle o njima, ahahahah :))).

 11. Grubeša!

  Ne čitaš pažljivo! Nisam generalizovala nego karikirala.

  I uopšte mi se ne sviđa stav da oni sebe zamišljaju onakvima kakvi jesu, po tome ona sebe zamišlja kao nezasitu kobilu!

  Razumem tvoje razumevanje da on sebe zamišlja kao jebača.

 12. Hmmm… izgleda da se onda baš nimalo nismo razumeli ovaj put… obostrano…
  Šteta…;)

 13. Što, jel smak sveta?

 14. Naravno da nije… Valjda šteta može da bude i bez smaka sveta…;)

 15. l

  Po toj karikaturi ispada da su zene nezasitije od muskaraca sto je stvarno preterano.Autoru karikature savetujem da promeni partnerku.

Ostavite komentar